10 March, 2006

Litt om alt / A bit about everything


Denne uka har jeg lagt ned en del energi i å hekle små blomster. De er en del av et prosjekt jeg ikke er ferdig med ennå - selv om jeg begynner å føle meg ganske ferdig med små heklede blomster etter å ga lagd ca 80 stykker av dem. Mer om det neste gang jeg poster.

This week I’ve used some energy on crocheting small flowers. They’re part of an ongoing project that I haven’t finished yet – although I feel quite finished with crocheting small flowers after making about 80 of them. I’ll write more about that the next time I post.Etter som garnlageret vokser (jeg er en elendig garnslanker), ser jeg at jeg begynner å få problemer med å huske navn og andre opplysninger om garnene jeg har. Så jeg har måttet krype til korset og prøve å få en oversikt. Jeg fant ut at det kunne være lurt å samle merkelappene og binde fast garnet til dem. På den måten har jeg et oppslagsverk over hva de ulike garnene er for noe.

I get more and more yarn because I’m no good at using what I’ve already got. I’m starting to have problems with remembering the names and other information about the yarn, so I had to do one of the things I hate to do – getting organized. Now I’ve collected the “tags” (I don’t know what they’re called in English), and tied some yarn to them. Now I can easily find the information I want.

Det ble en liten tur i en garnbutikk denne uken. Det ble et planlagt kjøp, og et impulskjøp. Jeg har funnet ut at egentlig er det ikke noe moro å gå i en garnforretning uten å komme hjem med et impulskjøp. Kommer jeg hjem uten et impulskjøp betyr det at jeg ikke har funnet noe nytt og spennende garn jeg vil prøve. Eller at det ikke er kommet nye fine farger som jeg faller for. Så jeg akter ikke klage over at jeg kom hjem med enda et impulskjøp.


I made a trip to a shop this week to buy more yarn. I got something I planned to buy, and I bought something on impulse. I’ve discovered that if I visit a shop and don’t come home with something I’ve bought on impulse, then the visit haven’t been any fun. I like to find a new kind of yarn I’ve never seen before, and that I feel I just have to try. Or find a yarn I already know, but in a new colour that I like. So I guess I can say it was a fun visit to the shop this week.

8 comments:

Grete said...

wow, det var ikkje få blomster du har heklet.
Venter spent på kva dette skal bli. nikke.

Ha ei fin helg. :o)

Annie said...

80 Flowers?!?! I'd be tired of them too. You pick out such great yarn. I want to go shopping with you! Back to my mittens...

Anette said...

Nydelige farger på hekleblomstene. Er spent på å få se hva du skal bruke dem til. Du må jo ha en enorm tålmodighet :) Hvilket garn har du heklet dem i? Er helt enig når det gjelder strikkebutikker, om det så bare er et nøste som blir med hjem blir dagen så mye gladere enn den allerede er.

HildeC said...

Takk for hyggelige kommentarer. Jeg kommer tilbake til hva jeg skal bruke dem til, garn og oppskrift når jeg er ferdig :-)

Thank you for commenting. I'll go shopping with you anytime Annie :-)

Elaine said...

I'm in total agreement when it comes to shopping for yarn. There is nothing worse than the dissapointment of not finding a single thing........... Havea nice weekend. Can't wait to see your 'flower' project.

Annie said...

Ok, I'll head on over to Norway first thing. :-)

Guro said...

Jeg er også en garnimpulskjøper, og synes argumentasjonen din er helt logisk (å hjelpes, der kom akademikeren i meg frem!!). Ville bare si at jeg hører noen nydelige nøster alpakka-garn rope på meg, og snart kan jeg ikke stå imot lenger.... Spennende garn du har funnet!
Gleder meg til å se hva alle blomstrene skal bli til :O)

HildeC said...

I'm happy to see I'm not the only one bying on impulse again and again and again and again...

Og Guro - gi deg over til alpakkaen - du kommer sikkert ikke til å angre :-)