16 May, 2007

Project Spectrum April / May



In March, I wrote that I wanted to post pictures from an exhibition of Norwegian national costumes for Project Spectrum. May 17th is Constitution day in Norway, and the day when everyone who has got a “bunad” wear it. You can read more about that in the Norway Needles blog, where Strikkelise wrote about this last year. I also wrote something about it, and you can read about it here. The colors for Project Spectrum in April and May are green, yellow and pink.





7 comments:

Supernøtt said...

Ha en flott 17. mai! Kos deg med is og pølser, sekkeløp og korpssmusikk :-D

Anonymous said...

Hei søss! Har strøket bunadsskorten UTEN stivelse i år, IKKE si det til mamma. Og bare på armene (og knapt der..) jaja, 17. mai blir det uansett. Har snakket med B om det, " på 17. mai har Norge og onkel Bjarne burstag".

Ha en flott 17.mai, sender mms bilder av B i vår gamle hardangerdrakt med marineblått foldeskjørt og kyse (sukk, til å spise opp)

Klem

Candy Schultz said...

What lovely work.

Anonymous said...

Masse fine bilder du har tatt.. kunne ønske eg hadde fått med meg den utstillinga, det er ikkje mange plagg som kan måle seg med bunader.. snakk om handarbeid! :)

Ha ein fin 17. mai!

Anonymous said...

Så mye flott! Har desverre ikke bunad selv,men får veldig lyst på når jeg ser så mye fint. Håper det ble fint vær og mye is og brus på dere slik det ble på oss på.

Anonymous said...

Bloggen din er til stor inspirasjon. Ha en flott søndag.

Anonymous said...

Så mye fint du viser her. Bunaden er et kunstverk vi Nordmen må være stolte av. Jeg har selv IKKE bunad, føler jeg ikke er typen, men beundrer de som går i den.