14 January, 2008

Ute på tur / Out on a trip


Takk for alle hyggelige jule- og nyttårshilsener! Jeg har tilbrakt jula på sørvestlandet, og der er jeg fremdeles. Her føles det som om det er så utrolig mye hav og mye himmel. På grunn av været har jeg ikke vært fristet til å ta så mange bilder. Hvis du besøker Heimdal bloggen så kan du imidlertid se bilder fra det området jeg befinner meg i. Kvinnen bak Heimdalbloggen har tatt mange fine bilder som viser akkurat hvor mye hav og himmel det er her.

Thank you for all your kind Christmas and New Year comments! I’ve spent my Christmas holiday on the south west coast of Norway, and I’m still there. It feels like there’s so much ocean and sky out here. Because of the weather, I haven’t taken many photographs. If you visit the Heimdal blog however, you can see lots of lovely pictures from the area where I am right now, and see how much sky there is.På en liten tur ut traff jeg på noen ulleksperter. Jeg stanset for å slå av en slags ullfagprat, men de var av den fåmælte sorten. Uansett hva jeg spurte om, så nektet de plent å avsløre noen av sine ulne hemmeligheter. Men de stilte villig opp til fotografering, og jeg lovte å hilse så mye til alle dere ullelskere som er
innom bloggen ;-)

On a small trip outdoors I met some wool experts. I stopped, and was hoping for a real in depth wool conversation. Unfortunately, they were of the secretive sort, and they refused to give away any of their woolly secrets. But they eagerly posed before the camera when I told them the photos would be shown to wool lovers. They asked me to say hello to all the wool lovers visiting this blog ;-)


I november/desember runden av Hemmelig Venn på Hobbyboden fikk jeg denne flottepakken fra Vivian. Den inneholdt tre nøster Iris garn. Det er et utrolig mykt og deilig garn som samme kveld ble forvandlet til et sjal i englemasker. I tillegg var det et nøste med det deilige garnet Inca, samt sjokolade og perler og et fint håndlaget kort. Tusen takk skal du ha Vivian :-)

In the November/December round of Secret Pal in Hobbyboden, I got this lovely parcel form Vivian. It contained seed beads, a nice handmade card, chocolate, and the yarns Inca and Iris. I immediately started to make a love knot shawl from the Iris yarn. It’s incredibly soft, lovely and warm.

19 comments:

Randi said...

Herlige kommentarer angaaende dine ullne venner... Skjoenne dyr.. Tror faktisk jeg var sau i mitt forrige liv...
Det ser saa godt ut det du har i koppen paa avataren din, - sjokolade?
Ha en forsatt fin uke!

Pinneguri said...

For et lys det er i bildet ditt, så mye av det. Kos deg videre på landet. Håper det blir litt opplett hos dere snart? Hva skjer med sauene forresten i alt regnet, mygler ulla?

PS: Jeg regner med at det var skriveleif og du egentlig mente fårmælte?

Siddis-in-houston said...

Hei så flott at du blogger igjen! Jeg har rett og slett mistet helt gnisten, tror ikke blogging var noe for meg, har ikke noe spennende liv og er ikke flink til å skrive, jeg hatet stilskriving på skolen! Flott at noen får det til, ha et kreativt år!

Supernøtt said...

Det ser ut til at du har funnet deg en herlig plett på jord. Ser det er skikkelig moderne sauer der, med piercing i ørene...

candyschultz said...

They are adorable and so appreciated. Glad you are having a rest and the area looks beautiful.

Hobbygåsa said...

Jeg liker din type av ferie, når du først reiser så blir du borte en stund.Synd du ikke fikk noe særlig ut av våre leverandører, jeg prøvde selv i sommer å klippe en liten bit ull av en men jøss som de spretter unna. Lurer fremdeles på hvordan ulla ser ut helt ubehandlet... Kos deg videre på ferie du!

Losarinas mor said...

Synes dit billede af fårene er meget smukt!

HPNY Knits said...

hello from NYC to wool experts from the south west coast of Norway. they look like a very eager bunch...

the coast looks lovely. it sounds relaxing there. enjoy.

Petunia said...

Bare innom for å ønske deg en riktig god helg!
De sauene var herlige og tenk på asll den gode ullen (garn) de gir:)

Sylvia said...

Så nydelig det er der du er!
Og disse ullekspertene var jammen søte. Fikk lyst til å kose med dem, jeg!
Håper alt står bra til med deg, vennen. Stor helgeklem fra meg!

futuregirl said...

Sweet Hilde,

I got your letter in December and I emailed you. Did you get it? I hope we aren't both missing each other's emails. You are such a wonderful blog friend. You are a warm and sweet person. I'm surprised the wool experts wouldn't spill their secrets to you. :)

xo,

Alice

Lena said...

Åh så flotte bilder! Nydelig... Og ull-ekspertene var jo bare sååå skjønne;-) Har en award til deg i bloggen min! Ha en flott uke!

Knitman said...

Lucky you. Norway is gorgeous. I remember fondly my drive form here in England to Oslo in November 04.

Mary, Mary... said...

I think you have to know the secret handshake to get anything out of those experts. Happy 2008!

Hilde C. said...

Thank you for your kind and funny comments :-)

Takk for alle hyggelige kommentarer :-)

Randi: Sjokolade ja, mmmmmmm :-)

Pinneguri: Fårmælte var nok det riktige ordet ja - ellers håper jeg ikke de mygler. De har vel et eller annet fettlag vil jeg tro som beskytter? Jeg kjenner at kunnskapen min mangler her :-)

Siddis: Jeg håper du finner blogg gnisten igjen. Om et veldig spennende liv skulle vært nødvendig for å blogge, ville jeg lagt ned bloggen for lenge siden. Det har vært kjekt å følge bloggen din og få vite litt om hva du holder på med på andre siden av verden. Jeg håper du stikker innom her uansett hva du bestemmer deg for :-)

Supernøtt: Piercing i ørene ja - dette er sauer som følger med i tiden :-)

Hobbygåsa: Lang ferie er det eneste som funker har jeg funnet ut. Da blir det tid til ro og fred og nok hvile :-)

Lena: Tusen takk for awarden, den setter jeg stor pris på. Jeg kommer tilbake til det etterhvert :-)

Ninne said...

Så nyyydelig det er hos deg!!

Anonymous said...

Ønsker deg ei god helg, Hilde!! :) Tusen takk for oppmuntrande og hyggelige kommentarar i bloggen min!

lises said...

Jeg tror du skal være glad for at det ikke var sauemafiaen, de svarte får, du traff på. Vakkert bilde!

sipusa said...

sjokolade og garn....kan man få noe bedre i gave?:-D