04 March, 2008

WIP - part 1

WIP’er (Work In Progress) er ikke noe jeg pleier å skrive om, men her er årets unntak. I fjor var Bølgeteppet WIP, og i år er det også tepper som spiller WIP-hovedrollen. Det er egentlig to WIP’er på gang her i huset nå, og de henger sammen. Den ene er oppussingen av et nytt gjesterom. Den andre er puter og tepper til det nye gjesterommet. Dette gjesterommet vil nok bli brukt mest av barnebarn/nieser, så derfor går jeg for sukkertøyfarger denne gangen. Jeg må bare si at jeg syns det er helt herlig å sitte og hekle med alle disse sukkertøyfargene. Fargene bærer liksom løfte om at det blir vår i år også :-)


I don’t usually write about my WIP’s, but here is this year’s exception. Last year, my Ripple blanket served as a WIP. This year, new blankets are again playing the lead role in my WIP posts. There are actually two WIP’s going on in this house right now, but they are interconnected. The first is the redecoration of a guestroom. The other is new pillows and blankets for that guestroom. This guestroom will probably be used mostly by grandchildren/nieces, so I’m going for candy colours this time. I think it’s really wonderful to crochet with these colours. They keep reminding me that spring will come this year too :-)

14 comments:

Inger-55 said...

Du har sjansen til å bruke opp masse restegarn nå. Koselig med slike bestemorruter. Men så mange tråder å feste! Lønner seg sikkert å feste dem etterhvert. Men nydelig blir det!!!!

Hobbygåsa said...

Det er så gøy med oppussing og å endre så det blir friskt og fint. Og friske og fine farger blir det i det teppet ja. Kjempefint! Nå begynner det å pipe litt i bomullsgarn posene her hører jeg, vår og sommer er lik med varme dager og bomulls hekling. Ha en fortsatt fin uke!

mreteveian said...

Nydelige vårfarger i solen, - jeg kjenner også at en annen mer vårlig palett presser på nå :-)
Lykke til med opp-pussingen!

Supernøtt said...

Sukkertøy for å lokke barna til seg... de heter vel ikke Hans og Grete? ;-)

Også bestemorruter som er så koselig, dette blir et topp rom!

Lena said...

Så flott det blir, i herlige og friske farger!! Er sikker på at rommet blir nydelig til slutt:o) Jeg har akkurat lært meg å hekle oldemorruter og jeg syns det er så gøy! Ha en fortsatt fin dag:o)

Anonymous said...

Oj, gleder meg skikkelig til å sjå meir av det teppet(sjølv om eg akkurat no fekk ein akutt følelse av trådfeste-allergi). Herlige farger :)

Og jakka i posten under er skikkelig lekker!! :D

Lykke til med oppussinga!

Sherry said...

Hi Hilde: Hope you speak English, because I sure don't speak Norwegian. I sure like your blog and will pick up your feed. Hope I can feature you on my blog one of these days soon! thanks for the visit!

Pinneguri said...

Barnebarn! Ja men du er jo på min alder du, er du ikke?
Å ja, du er på min alder du ... ;)
Preg dem unge, er mitt credo.

Kos deg med sukkertøyarbeidet :)

Hilde C. said...

Takk for hyggelige kommentarer:-)

Pinneguri: Det er vel i bunn og grunn samboerens barnebarn :-)

Maret said...

Hekler du i dobbelt garn....
Flott blir det, men akk for eit arbeid med alle desse trådane.
Ha ein fin søndag.

Harpa J said...

Det er nogle dejlige farver du arbejder med. Værelset bliver sikkert meget fint!

Anonymous said...

Berre innom for å seie hei! Håper du har hatt ei fin helg!! *klem*

Jill said...

Jeg heklet oxo bølgeteppe ifjor og kunne tenke å starte på et med bestemorsruter nå, men...
Vet du om en oppskrift på nettet (på norsk ?) kan ikke lage sånne ruter men lærer forrrrt :-)

Hilde C. said...

Takk for hyggelgie kommentarer :-)

Jill: På Garnstudio sine sider finner du oppskrift på bestemorruter. Lykke til :-)