23 April, 2008

Stær / Starling (Sturnus vulgaris)Stær

Starling

8 comments:

Hobbygåsa said...

Er det ikke deilig å kjenne solen varme, sommeren er snart her! Flotte bilder du har tatt - jeg har faktisk sett noen enkle hvitveis så i år ligger vi ikke langt etter Tigerstaden. Det pleier ellers å være uker fra blomstene spretter i Oslo til vi nordenfor Sinsen kjenner tegn til vår. Kos deg!

Pinneguri said...

Noe av det første jeg husker fra da jeg oppdaga bloggen din, Hilde, er fuglebildene dine. Det imponerte meg at du klarte å komme så nære, og ta så gode bilder.
Det gjør det fortsatt :)

Anonymous said...

Utrolig flott bilde!! Eg hadde mest sannsynleg ikkje sett fuglen ein gong.. (det hjelper kanskje å ta på seg briller når ein er ute på tur *fnis*)

Hilde C. said...

Hobbygåsa: Jo, det er så utrolig deilig med sol og vår akkurat nå. Hvitveisen står i blomst her nå, så da kan dere neimen ikke være langt etter nei :-)

Pinneguri: Takk skal du ha :-)

Bea: Takk! Egentlig så jeg ikke fuglen først. Jeg hørte bare en fugl som sang så veldig intenst, så jeg stilte meg under treet og kikket opp. Og der så jeg den etter en stund. Den satt nok og ropte på en kjæreste :-)

Mary, Mary... said...

Your starling looks a bit more elegant than our grackles, which are thoroughly obnoxious birds. I'm jealous of your 'secret' garden and its hidden treasures.

chatrine said...

Heihei!
Tusen takk for koselig hilsen i min blogg!:)
Så masse fint du hekler og strikker!!
Å vår ja, trur du ikke den kom hit til nord, til slutt:) Så nå er det den som nytes:)
Ønsker deg en kjempefin søndag!
Klem fra chatrine:)

hjemme bra said...

Nydelig vårstemningsbilde!
Jeg har nylig begynt å interessert meg skikkelig for hekling, og likte derfor bloggen din kjempegodt! Jeg håper det er ok at jeg linker til deg. Jeg kommer til å titte innom her mange flere ganger.

Ser du har fått massevis at kommentarer til sitteunderlagene som du laget av tovede fingerheklet "slanger". WOW, for en god ide! Dette vil jeg prøve!!! Det er jo en kjempeide for alle formingslærere i barneskolen også. Husker jeg såg et innslag på tv en gang om noen gutter som fingerheklet meter på meter... De kunne nok ha laget mange sitteunderlag - dersom de brukte ull da, og dersom de orket å sy dem sammen...

Ønsker deg en god uke!

Hilde C. said...

Tusen takk for hyggelig kommentarer :-)

hjemme bra: Takk! Det er helt OK at du linker til bloggen min. Kjekt å høre at du likte sitteunderlag-ideen :-)