22 May, 2008

Bernina and an award


Tusen takk for alle de hyggelige bursdagshilsnene! Jeg hadde en veldig fin 40-årsdag. Jeg fikk til og med en ny symaskin. Da var virkelig lykken gjort :-)

Thank you so much for your birthday greetings. I had a wonderful day, and I even got a new sewing machine :-)

Jeg var så heldig å få prisen Kreativ Blogger fra Hobbygåsa. Det satte jeg stor pris på. Prisen skal gis videre til 4 andre bloggere. Som alltid er det forferdelig vanskelig å velge for det er så utrolig mange flotte blogger i verden. Jeg velger å gi prisen videre til:


Supernøtt fordi hun har de aller mest kreative bloggoverskriftene og blogginnleggene jeg vet om. Jeg nevner i fleng perler som "Halvpatentkontoret", "Lunefugl", "Kostfiber" og "Vott's up". Jeg blir alltid sittende og lure: Hvor tar hun det fra?
Det vakre garnet hun har spunnet er forøvrig verdt en pris i seg selv.


Randi K med bloggen In-my-mothers-name fordi hun er så kreativ og designer de flotteste lue- og vottemønstre. Jeg er spesielt begeistra for "Okka by" på grunn av det flotte kystmønsteret.


Muffin på grunn hennes flotte og kreative vottemønstre. Jeg er spesielt begeistret for mønsteret som har fått navnet "Fisherman's friend". Det var på høy tid at torsken fikk sin egen flotte vott.


Bea som tryller fram ting fra strikkepinner og heklenåler som hun har sin egen kreative vri på, for eksempel disse pulsvantene. Humoren hennes er også uslåelig, og får meg alltid i godt humør.


I got this award from Hobbygåsa. It is an award called Creative Blogger. Now it is my turn to give it to four Norwegian bloggers. If you follow the links above you will among other things see beautiful handspun yarn, several beautiful mitten designs and a pair of creative and fun fingerless gloves.

7 comments:

randi K design said...

Tusen mange takk! Det satte jeg veldig pris på!! Og ikke minst den fine omtalen for "Okka By" vottene!

Muffin said...

Å tusen takk snille Hilde, nå ble jeg kjempeglad :-))

Hobbygåsa said...

Wow for en presang! Ikke så galt å feire runde tall allikevel da. Nå er jeg spent på hva du skal trylle frem med den maskinen - gleder meg til å se. Ha en fin sydag!

Supernøtt said...

Takk for nominasjon! :-D

Men hva er best? Den fine symaskinen eller utsikten fra hobbyrommet ditt? Uansett, her kommer kreativiteten til å fortsette å blomstre :-)

Jill said...

Grattis med ny symaskin!!!
Gleder meg til å se kreativiteten strømme fra deg om maskinen!
Vet du om emn link til oppskrift på en apekatt, strikket eller heklet?

Hilde C. said...

Takk for hyggelige kommentarer :-)

Jill: Jeg vet ikke om noen link til en apekatt. På Ravelry finner du imidlertid flere gratis apekattmønstre, men da på engelsk. Lykke til med letingen :-)

Wendy said...

Your new sewing machine looks pretty fantastic. Congratulations on the award. It is well deserved.