09 February, 2011

Auksjon ~ Stine Sofies Stiftelse


Tusen takk for alle hyggelige gratulasjoner i anledning bloggens 5 årsdag :-)
Det er fremdeles mulig å skrive en kommentar på forrige innlegg, og dermed være med i trekningen av en forundringsgave.Dette innlegget skal imidlertid handle om noe helt annet. Jeg siterer her hva Fru Fly har skrevet i bloggen sin:

"En herlig familie, de fem S`ene, har satt i gang noe som kan bli stort -og enda større med vår hjelp. Familien har engasjert seg i Stine Sofies Stiftelse som ble etablert i Grimstad etter "Baneheiadrapene" i Kristiansand 19.mai 2000 der to jenter, Lena 10 år og Stine Sofie 8 år ble brutalt voldtatt og drept. Grunnleggerne av stiftelsen er mor til Stine Sofie, Ada Sofie Austegard og Bente Bergseth. Stiftelsen skal bekjempe voksnes vold og overgrep mot barn ved å forebygge og avdekke vold, ivareta det voldsutsatte barnet og dets pårørende, og styrke deres rettsikkerhet. Dette er en av mine absolutte hjertesaker, noe jeg brenner for - og det er vi vel mange som gjør? Og det gjør virkelig de 5 S`ene, de arrangerer nemlig auksjon på Facebook fra 9. til 13.februar. Hele familien er involvert og har en fantastisk entusiasme som det er umulig å bli smittet av! Alle inntektene går uavkortet til Stiftelsen, og det er her vi; du og jeg kommer inn i bildet! For nå kan vi mobilisere og hjelpe til å gi auksjonen og Stiftelsen et løft med dugnad,vise at bloggere har slagkraft og at vi kan utrette noe viktig!"

Jeg bestemte meg for å være med, og har donert den håndsydde veska på bildet over her. Det er kommet inn mange håndlagede produkter, så det er mye å velge mellom. Auksjonen starter idag. Du må være innlogget på Facebook, og trykke "Liker" på siden til auksjonen for å kunne legge inn bud. Du legger ganske enkelt inn bud ved å skrive i kommentarfeltet under bildet av det objektet du vil by på. Målsetningen er å få inn kr. 10.000,- til stiftelsen, og det hadde jo vært fantastisk om de klarte å nå dette målet.

Her er linken til Facebooksiden: LINK

Her er linken til selve auksjonsobjektene: LINK

Lykke til med budrundene :-)

Thank you for all your comments regarding this blog's 5 years blogiversary. You can still participate in the give-away by commenting on the previous blog post :-)
This blog post however, is about a Norwegian charity auction on Facebook.

1 comment:

SsSsS said...

Tusen takk for dette bidraget og masse gode ord! Du er super! Klem fra familien S