07 March, 2009

Supernøtt :-)


Det er et uttrykk som heter "Kvinne er kvinne verst". I bloggland syns jeg det er helt motsatt, i hvert fall om man holder seg til håndarbeidsdelen. Det er jo hyggelige og flinke kvinner overalt. En av dem er Supernøtt. Jeg prøvde å lage et slags utkast til merkelapper og visittkort til meg selv, men oppdaget veldig fort at hjernen min skrudde av lyset og gikk helt i svart. Det var da Supernøtt tok oppdraget, og resultatet ser dere her. Da jeg så det, ble jeg veldig begeistret, og det er jeg ennå. Jeg sa ingenting om hva jeg ønsket meg, og jeg syns det er fantastisk at hun kan lage noe som treffer meg så perfekt. Supernøtt lever absolutt opp til nicket sitt i bloggland, helt super :-)

Kortene fikk jeg trykt hos Vistaprint.com. Merkelappene har jeg skrevet ut på ark som er laget for overføring av motiver til T-skjorter. Jeg tror det var hos Binders jeg kjøpte dem. Så har jeg strøket dem over på tynt bomullsstoff.

Forøvrig så vil jeg ønske dere en fabelaktig Kvinnedag i morgen. Jeg gir min stemme til uttrykket "Kvinne er kvinne best!" :-)There are so many nice and clever women in blogland. One of them is Supernut. I tried to make some kind of idea for tags and business cards for myself. But my brain went totally blank, and I realized I had no chance to manage something like that. That's when Supernut stepped in and made a design for me. You can see the result here, and I think it is really great. I think it is incredible that she can make something that appeals so much to me, without me saying anything about what I wanted. So I think Supernut has picked the perfect nick, super she is :-)


19 comments:

garnlykke said...

Innbydende, rett og slett:)
God helg, hilsen Gry

Lena said...

Kjempeflotte visittkort!! Flinke Supernøtt;o)

marit said...

Så flotte!
Har nettopp vært inne på nettbutikken din også- der var det mye fint!

Merethe said...

Nyydelig design!
Og så kreativt....

Ha en fortsatt god helg :)

Hobbygåsa said...

Kvinne er kvinne best får min stemme også, og ja, særlig her i håndarbeids delen av blogglandia finnes mange av disse-helt enig! Kortet ditt er nydelig, jeg har jo sett det live. Trodde du hadde laget det selv jeg, men det er jo greit å få hjelp av en så dyktig dame da. Ha en fortsatt fin helg, og nyt dagen i morgen. Og ja, jeg tenker nå på spenningsreiser for småfugl istedet hehe.

lise said...

Nydelige lapper, både visitt-typen og merkelapp-typen. Kjekt med helt særegne merkelapper. Og heia kvinner!

Prinsesse Vilikke said...

Så flotte lapper og visitkort! Gratulerer med dagen i morra!

Ellen said...

Åhh.. Rå kule!Det var virkelig flotte merkelapper og visittkort. Morro å merke det en lager. Gratulere med morgen dagen!

Annepålandet said...

Så fiiiine!
Og hurra for kvinnedagen i morra!
Jeg har samme erfaring som du - bloggedamer på håndarbeidsfronten er hyggelige - heldigvis!

Mary, Mary... said...

It's a wonderful graphic design...I'm looking at mine right now! I'm busy as well trying to plan my garden. It's one of my favorite things to do in March!

gail said...

Your tags are wonderful!!

mimouna said...

De var flotte! Så kjekt når det stemmer akkurat. Og min erfaring er også at det er utrolig mange kjekke og hjelpsomme jenter/damer ute i bloggland.

Ha en flott dag i dag! :o)

Pinneguri said...

For et flott samarbeide :D

Og tilfeldigvis, gratulerer med dagen!

Wendy said...

The design of your tags is very appealing. I think they represent you perfectly.

HPNY Knits said...

love the labels!.

Anonymous said...

Kjempefine merkelapper. Så lurt å bruke sånn strykepapir til å overføre logoen... Det har jeg ikke tenkt på før. Jeg lagde merkelapper til min søster hos Spoonflower til jul: http://www.spoonflower.com/welcome. Spoonflower trykker ditt eget mønster på stoff.

Anonymous said...

Flotte merkelapper og visitkort! Synes óg at dei var heilt deg. Supernøtt har virkeleg truffe blink! :)

Når det gjeld 70-tallsgenseren min, så har eg vel sett mønsteret før, men kan ikkje hugse å ha strikka det før.. Effekten var i alle fall spennande, og det skal visst vere ganske tøyeleg(genseren veks med ungen).. Veldig kjekt!

Ha ein fin kveld!

Sylvia said...

Supernøtt er superflink!! Kortene ble knallfine. men jeg synes nå at du er flink også, da!!!!!

Felisi said...

Så flotte kort og lapper! Flinke Supernøtt og heldige deg!

Og jeg var glad for å se at gakkebildet var fra i sommer, for nå begynte jeg virkelig å misunne deg å bo på motsatt kant av byen ;o)