25 January, 2010

Film: Rachel John

Da jeg så denne filmen på bloggen Strikkeoppskrifter.com i dag, fikk jeg helt bakoversveis! Noe for dem med stort garnlager? ;-)

When I saw this film on the blog Strikkeoppskrifter.com today, I was really impressed. Something for those of you with a huge stash? ;-)
Kunstneren er Rachel John.

The artist is Rachel John.

10 comments:

Hobbygåsa said...

Så stilig! Kunne tenkt meg en slik sittepute jeg :-) Gudsjelov måtte jeg også hatt masse sponsorer, så mye garn har jeg ikke :-)

Vibekes lille grønne said...

Du verden, det var litt av et prosjekt! Strikking helt på grensen av det mulige! Ganske flott med alle trådene som gikk fra gulv til tak, men litt av et tålmodighetsarbeid. Artig å se strikking som kunstprosjket! :)

Bare Meg said...

kult, men så ut til å være en smule mye jobb:P

Moan said...

Usikker på om det er verdt det, sånn for hobbystrikkeren...
Men, arti' lell!

Sylvia said...

Noe så herlig!!!!!!! Det kaller jeg kreativ kunst!

hawthorn said...

wow - that is incredible! It looked to be very heavy right at the end when she was working with all that yarn. But I bet if you were to lie on that mattress it would be so-oo warm and comfortable

Hannesol said...

Artig! Det var skikkelig strikking med 'staur', men det slo meg at det var litt sløsing med garn også- tenkt så mye fint det kunne blitt! :0))

Eline Staalesen said...

Hei Hilde.
Kom over bloggen din i dag, og endte opp med aa lese baade side opp og side ned, nye og gamle poster.
For en koselig blogg - og saa kreativ du er, Hilde!
Haaper at alt staar bra til med deg og ditt, og at varmen kommer til dere ogsaa kommer snart, selv om vintervaeret kan vaere magisk.

Klemmer fra Eline

Hilde C. said...

Det er morsomt å se at strikking som kunst engasjerer :-)

Eline: Så hyggelig å høre fra deg her på bloggen. Jeg håper alt står bra til med deg på de varmere breddegradene der du er :-)

karna said...

Så mange fine farger! Tøff film.