07 February, 2009

*^o^* 3 *^o^*


I dag er det 3 års bloggbursdag! Det må selvfølgelig feires med pakke til en heldig utvalgt. Alle som legger igjen en kommentar i løpet av den kommende uken, er med i trekningen av Mysteriepakken. Du trenger ikke ha egen blogg for å delta, men husk å legge igjen en e-post adresse slik at jeg kan kontakte deg.

Etter å ha blogget i 3 år, så er jeg vel kommet inn i en slags bloggvane. Jeg merker at jeg blir litt "blind" på min egen blogg, og det er vanskelig å se den objektivt. Så jeg tenkte at det kanskje er på tide med en liten evaluering? Men det trenger jeg altså hjelp til. Jeg inviterer derfor til konstruktive innspill fra dere. Er det noe det skulle vært mer eller mindre av i bloggen? For eksempel når det gjelder tekst? Hva med innholdet? Hva med temaer? Andre forandringer? På den annen side så er det det der med at gammel vane er vond å vende, så jeg kan ikke love at jeg vil gjøre ting annerledes. Men jeg vil helt sikkert tenke på det.
For å være med på trekningen av Mysteriepakken, så trenger du ikke evaluere altså. Det holder å legge igjen en kommentar :-)Today is this blog's 3 years Blogiversary! This occasion will be celebrated with a gift for one of you. Every person who leaves a comment on this post during the next week is entered in the drawing of the Mystery-gift. You don't have to have your own blog to participate, but remember to leave you e-mail address so that I can contact you.

After blogging for three years, I guess I have gotten into a kind of blog habit. I feel that I have difficulties seeing my own blog objectively. So I've been thinking that it might be time for an evaluation. But I need your help to do that. So I'm inviting you to come with constructive critique. Is there anything you think there should be more or less of? E.g when it comes to text, or content, or themes? Any other changes? Since changing old habits can be difficult, I won't promise that I will actually change anything, but I most certainly will think about it. To participate in the drawing of the Mystery-gift, you don't have to evaluate anything though. It's enough that you leave a comment :-)

40 comments:

Ruth@ said...

Hei på deg..
GRATULERE med 3 års dag...
har ikke noe og si på denne bloggen den forandre seg med oss ... så jeg synes ikke du skal gjøre noe med den fortsett slik du har startet...

Strikkelines said...

Hei hei unge dame...ha vært innom her før,men ikke vært flink å legg igjen hilsen...syns bloggen din e fin som den e..det e jo du som skapa den, å du skapa den sånn som du vil ha den....derførr bi den din. Gratulerer foresten.

Frøken Fryd said...

Gratulere med 3års dagen. Har nettopp oppdaget bloggen din, men jeg likte den umidelbart. Så når du spør om det er noe du kan gjøre anneledes måtte jeg sette meg ned å se igjennom gamle innlegg. Nei, bloggen din er perfekt som den er. Litt av ditt og litt av datt. Liker spesielt godt at du viser hvordan du gjør ting. Supert!

Gleder meg til å følge deg videre.

Inger-55 said...

Gratulerer med 3-årsdagen! Og jeg håper du ikke forandrer bloggen din. For jeg synes den er utrolig flott!
KLÆMMMM

Kari Anne said...

Gratulerer så mye med dagen! Jeg syns bloggen din er bra som den er :o)

God helg!

Anonymous said...

Gratulerer så mye med 3-års dagen !
Du lager så mye flott , og er til stor inspirasjon . Oppslagstavla under her , er lekker !

Josefine (HB)
he_ensta@hotmail.com

karna said...

Gratulerer som 3 åring ,-)
Lenge siden jeg har vært innom deg, beklager det men slik er det jo med det neste her i livet. Det går opp og ned. Min egen 1 års dag fortsvant litt i tåkeheimen "Skal jeg fortsatt gidde å blogge??" Joda, jeg er her fortsatt og har litt andre øyne på det med å blogge. Du har en kjempefin blogg, flink til å ta bilder og fortelle historien bak, og det setter jeg mer og mer pris på. Så mitt ønske "for dagen" er at du fortsetter samme vei. Ha en fortsatt fin feiring av 3 års dagen ,-),-)

Laila said...

Du blogger bra! Sånn er det - og at du ber om andres mening er helt ok. Da er det vel greit med gode tilbakemeldinger!

Om jeg kan være med på konkurransen, er det fint.

Synnøve Olava said...

Heisan!
Grattis med 3 års blogge bursdag!

Bloggen din er kjempeflott slik den er, så den trenger ingen forandringer!

Ha en fin lørdag!

xoxo

Lykkelita said...

Gratulerer med 3-årsdag (som blogger:))
Synes bloggen diner helt topp som den er... Alltid gøy når du har postet et innlegg. Så det er min eveluering...
Er gjerne med på trekning hos deg -*krysser fingrene*
Fortsatt god helg!!

Monstermønster said...

Gratulerer som treårsjubilant!
Synes du er god til å fornye deg og skrive om mye forskjellig, så keep up the good work!

Det jeg ofte lurer på når jeg vurderer egen blogg, er hva jeg skal ha i sidebarene. Om de er der for min egen del (i mitt tilfelle, ja) eller for andres del i forhold til navigering. Blogglister elsker jeg, for der finner jeg stadig skatter.

Kverulantinnen said...

Gratulerer med en fin blogg. Jeg begynte å lese for bare noen måneder siden, men har allerede hentet masse inspirasjon herfra. Jeg synes selve stilen på bloggen er flott -- veldig enkel og stilren. Da er det lettere å se på bildene dine. Innholdsmessig liker jeg at du varierer så mye mellom forskjellige typer prosjekter. Også artig at du tør å vise fram små glimt fra hverdagen din. Det setter jeg alltid pris på i en blogg.

salvie said...

Hei!Gratulerer så mye med 3 års jubileumet ditt i blogg verden.Jeg har vært innom deg her noen ganger.Og får inspirasjon av alt du lager.God helg:)

Marit said...

Gratulere med 3års dagen!
Syns du skriver bra og det er en fin blanding mellom bilder og tekst. Ha en fortsatt god helg!

Merethe said...

Gratulerer!
Jeg er kjempeglad i bloggen din, og har vært fast leser den siste tiden. Fortsett slik.:)
Ha en fortsatt god helg!

guro-uro said...

3 hurra for 3års dag! ny leser av bloggen din, men syns den er kjempeflott. Bilder og tekst i skjønn forening, og oppslagstavla di var bare helt nydelig..

sissels said...

Gratulere så masse med 3års-blogging. Må si at jeg falt helt pladask for den flotte korktavla du har laget, slik har jeg også lyst på.
Ønsker deg ei riktig så fin helg.

MagFly said...

Superfornøgd slik du er :-) Ein av mine inspiratorar. Stor klem !

Mångsysslare said...

Gratulerer med 3 årsdagen! Så fin tavle du laget med ikea-rammen. Innlegget ditt om strikkemøllen likte jeg spesielt godt. Slike ting synes jeg også det er interessant å utforske.

marie said...

Hipp hurra!

Anonymous said...

Gratulerer med 3år som blogger! Det har vært fint å følge deg hittil, og jeg gleder meg til å følge deg videre på ferden!

lise said...

Gratulerer med bloggbursdag, jeg liker bloggen din veldig godt.

Kristin Helene said...

Gratulerer med 3års bloggbursdag! Stilig feiringsbilde:)

Du har en flott blogg som jeg stadig vekk er innom.

strikkegal said...

Gratulerer med 3årsdagen :) Måtte bare innom her etter jeg så det fantastiske feiringsbildet! hihi

Marten said...

Gratulerer med dagen! Jeg er relativt ny her, men liker det jeg har sett!

Hobbygåsa said...

Grattis med 3-års dag! En herlig kake du har bilde av. Det er sagt før her, bloggen din er flott og stilren, jeg liker den godt! Du har knallfine bilder i innleggene dine og det er alltid interessant det du blogger. SÅ, skulle du endre på noe måtte det bli å blogge ørelite oftere hehe. Klem!

Hanne said...

gratulerer med blogg-bursdag
Veldig koslig blogg og fine ting...

Ha ein fin dag

marit said...

Gratulerer med bloggebursdag! Jeg liker bloggen din kjempegodt som den er:-)

Anonymous said...

Hiep Hiep Hoera.

Best wishes form The Netherlands

Geer

Bente said...

Gratulerer! Tre år flyr fort! :)
Jeg er fast leser av bloggen din, og jeg tenker at det jo er en grunn til det... Jeg liker den kjempegodt, blir utrolig inspirert og synes ikke du skal endre noe.

Hilde said...

Congratulations for your blogiversary! I started reading your blog because my name is Hilde, too, but I continue reading it because I think it is just the right mixture of crafts, gardening nature and other things. And your photos are great!

Pernille said...

Gratulerer med jubileet. Beundringsverdig at du har klart å holde bloggen gående hele denne tiden. Begynte vel selv å blogge for 3 år siden, men har ikke hatt samme stayer evnen som deg :O) så bloggene har blitt slettet, og nye har blitt startet opp - men deg har jeg fulg med hele tiden. stor fan.
klem

Anette said...

Gratulerer så mye med 3-års jubileum :) Dette er mitt første besøk hos deg. Er en liten frossenpinn, så jeg tenkte jeg skulle strikke meg noen pulsvanter, for jeg har hørt det skal hjelpe. Første siden jeg klikket meg inn på var hos deg, og fant en kjempegrei oppskrift med å strikke rektangler som sys sammen. Den skal jeg jammen forsøke meg på!!! Tusen takk for flott ide!!

Anonymous said...

Gratulerer med overstått bloggbursdag!! :D Synes bloggen din er fin som den er, eg ;)

one K said...

Gratulerer så mye med 3 års dagen!!
Og jeg skal være ærlig; bloggen din er flott som den er! Det er en blogg som jeg følger slavisk, og som jeg gleder meg over.
Trenger ikke gjøre endringer for min del :-)

Ha en flott uke, og gled deg over 3 års dagen.

Klem

Anonymous said...

Gratulerer med 3-års dagen! Håper du fortsetter som før med bloggen, synes den er fin som den er!
Hilsen til deg fra Solei.

Wendy said...

Happy Blogiversary! 3 years is a long time. I've enjoyed seeing your inspiring work and beautiful photos over the last year.

tantehilde said...

Congratulations!!! Celebrating a blogs anniversary is always a good thing, because usually it means a give-away. And I've just learned in a book that giving things away makes you more happy than receiving things! Good thing for you!!

Annepålandet said...

Hei, og gratulerer med blogg-jubileet!

Jeg liker bloggen din akkurat som den er jeg! Det er en av dem jeg stadig kommer tilbake til, og det må jo være et kvalitetsstempel - det er jo hundrevis å velge blant der ute! Du har din egen, personlige stil - det løfter den over gjennomsnittet.

Det er mye tekst, men det du skriver er så bra, og interessant å lese, så det er bare fint.
Flotte bilder også! Er det lov å spørre hva slags kamera du bruker?
Syns kombinasjonen av strikking og andre ting er veldig bra - her er noe for enhver smak, og fint med litt variasjon!!!

Hilde C. said...

Da er trekningen gjort! Tusen takk for alle kjempehyggelige kommentarer :-)

Annerpålandet: Kameraet er et Canon 400D :-)

Now the drawing of the winner has taken place. Thank you very much for all for kind comments :-)