03 February, 2009

Hobbyromfiksing / Craft room decorations


Jeg følte for å pynte opp litt på hobbyrommet, samtidig som jeg trengte flere oppbevaringsløsninger. Jeg oppdaget at Ikea selger noe de kaller "Tyglösa". Det er en treramme man kan trekke med stoff for å lage en oppslagstavle. "Tyglösa" var ganske enkel å håndtere. Først ble rammen skrudd sammen.

I wanted to decorate my craft room a bit more, and I needed more storage solutions. I discovered that Ikea is selling something they call "Tyglösa". It's a wooden frame that you can cover with fabric and hang on the wall. It was easy to assemble.


Deretter var det å snekre på stoff. Jeg har brukt hvit lin.

Then I attached a piece of white linen by pinning it to the backside.Jeg fant en del blonderester som jeg ikke hadde noen umiddelbare framtidsplaner for. Jeg stiftet blondene fast på baksiden.

I found some lace which I didn't have any future plans for. The lace was stapled to the backside.Jeg har ikke gjort noe mer for å feste blondene på fremsiden, annet enn at blonden i midten fikk et lite sting for å gjøres mer stabil. Og vips så hadde jeg ny oppslagstavle :-)

I didn't fasten anything on the front side, except for a little stitch in the middle to make the longest lace a bit more stable. Finished! :-)


Jeg trengte også en oppbevaringsløsning for trådsnellene mine som alltid oppfører seg fullstendig uregjerlig. Den gamle settekassa mi får dem til å stå pent på geledd :-)

I also needed a storage solution for my spools. My old printer's drawer was perfect for them :-)


15 comments:

Ruth@ said...

Hei på deg...
smarte løsninger du hadde her.... takk for tipset....

candyschultz said...

I have made bulletin boards like that. You can use foam core board. They are a great way to have storage and yours is beautiful.

Kverulantinnen said...

Genial bruk av settekasse. Min mann har en på loftet ... hmmm ... lurer på om jeg kan overta den ...

Takk for tipset!

Supernøtt said...

Du er jammen snedig! Også får du ordnung muss sein til å virke både koselig og vakkert å se på.

Strikkelise said...

Så fint! Takk for tipset om stofframme på IKEA! Jeg har også en gammel settekasse, kanskje jeg skal herme ;)

Pernille said...

sukk..den som hadde hatt et hobbyrom. Geniale idéer, da. Den oppslagstavlen ble nydelig!

Hobbygåsa said...

Smart bruk av settekassen. Jeg har en slik jeg også, hmm, da mangler jeg bare hobbyrom... Min settekasse er litt spesiell - min far jobbet som trykker og jeg har overtatt den kassen han brukte i jobb en gang i tiden + navnet mitt i blybokstaver. Det er ganske morsomt å ha, og den burde absolutt ha prydet veggen. Flott tavle du har laget også, de blondene gjorde susen.

Rebecca said...

That is a great idea! I especially love how you were able to find the perfect thing to hold your thread.

Unsepus said...

Trådsneller i gammel og fin settekasse ser virkelig flott ut! Kjekt å ha noe som ser lekkert ut OG er praktisk :)

Sylvia said...

Jammen har du vært både kreativ og flink. veldig flott ble det hele. Og både perler og trådsneller står så flott i settekassa di.
Hos meg kan du se at settekasser også kan brukes til noe annet....nemlig knapper.
Ønsker deg god helg!!

Humletussa said...

For ei kreativ dame!!

Gry said...

Hei Hilde.
Er det ikke snålt at noen ganger går ting så glatt, og når man prøver igjen så blir det bare ball? (tenker på det du skrev om vottene dine på bloggen min) Jeg har opplevd det selv flere ganger.
Skulle du få til noen votter for salg er jeg her, og hvis ikke så har jeg nok av andre votter også, så varm på fingrene er jeg uansett. (men ikke like FIN som med dine votter:-) )


Settekasseløsningen er STILIG!.

Lykkelita said...

Så fin oppslagstavle - vakkert lite kunstverk:) Å tenk at du fant et bruksområde for den gode, gamle settekassa:)
Kreativt!
Ha en fin kveld:)

Anonymous said...

Inni helsikens fint rett&slett! Kanne

isabel tiago said...

Hilde

Had previously seen this picture in your blog but had no time to comment back and now it also found the idea funny. I love the old objects, some of which are transformed into new ideas.