17 April, 2009

Intervju / Interview


(Bildet er fra mai 2007, det er ikke riktig så grønt her enda / The photo is from May 2007.)

På nettsiden hjem.no er jeg blitt intervjuet om kjøkkenhaging: Link

I've been interviewed by a Norwegian webside, that writes about homes and gardens. The interview is about kitchen gardens, and is all in Norwegian: Link

14 comments:

Hanne said...

Så hyggelig det ser ut å dyrke selv. Jeg har ikke drevet det lenger enn til noen skrantne sukkererter, men i år blir vi hjemme nesten hele sommeren, så det er kanskje rette tidspunktet å prøve seg? Haster uansett ikke. Våknet til nysnø i morges, og det er fortsatt hvitt på bakken...
God helg!

HPNY Knits said...

congratulations!!!
:-)

Lykkelita said...

Hei Hilde. Så utrolig gøy med den artikkelen. Jeg hadde ikke fått med emg at du har en så fantastisk hage, med drivhus!! Jeg er så glad for å ha oppdaget det:)
Ha en trivelig helg og takk for tips om hvordan man bygger en kjøkkenhage.
Klem fra Elisabeth

Supernøtt said...

Så klart han vil spørre en kvinne med et klokt hode og grønne fingre. Gratulerer med intervju! :-D

Annepålandet said...

Så morsomt da! Jeg vokste opp i en stor kjøkkenhage, men har dessverre alt for liten plass her jeg bor. Så det blir litt tomater, jordskokker og krydderurter. Kunne tenkt meg å hatt en hageparsell et annet sted, men denslags har vel helt gått av moten.
God helg!

Wendy said...

This is exciting news. Congratulations!

Maret said...

No er våren like om hjørnet hos deg også, ser eg. Så koseligt...

Ha ei fin helg.

garnlykke said...

Stilig. Du er kjempeflink:)

candyschultz said...

Becoming famous hmmm. Can I have your autograph now?

Hobbygåsa said...

Så gøy Hilde, og så spennende at du er plukket ut til enda et intervju! Jeg husker det flotte innlegget du laget om hagen din og hvordan man lager en slik hage. Inspirasjonen tar meg når jeg får forklart med teskje, og selv om jeg ikke har på langt nær slik hage som deg så har du inspirert til at jeg i år kan nyte tulipaner og andre løkblomster jeg satte ned i fjor høst - det er mange år siden sist! Ha en fin uke Hilde!

Hilde C. said...

Thank you for your kind comments :-)
Candy: Maybe I can grow you one ? ;-)

Takk for hyggelige kommentarer :-)

Annepålandet: Tomater, urter og jordskokker er jo ikke lite bare det. Hageparseller har vel ikke gått av moten, har de det? Jeg vet at det er iallefall mange som står på venteliste for kolonihage i Oslo :-)

Mary, Mary... said...

Congratulations! I'm about to pull the cardoons, Swiss chard and leeks and put in peppers, cucumbers and tomatoes. I think I have spring fever with all this lovely new green. :)

Hilde C. said...

Mary, Mary: You really got a variety of vegetables. It sounds lovely. I guess spring fever isn't the worst kind of fever around :-)

Anonymous said...

Drømmer om ein slik kjøkkenhage, og kan ærleg innrømme at eg har vore inne og lese instruksane om korleis ein bygger slike kasser, meir enn ein gong..

Men, det må bli når eg får meg eigen hage.. akkurat no ser det ut som hagen til husverten snart vert omgjort til trampolineareal i staden.. *sukk*