13 May, 2009
Første hagemåltid 2009 / First meal from the garden 2009
Årets første grøde er høstet og fortært. Hjemmeavla ruccola, luftløk (jeg bruker stilken), oregano, timian og vårløk, sammen med nykokte poteter, olivenolje, salt og pepper – nam. Skjønner dere hvorfor jeg er så glad i kjøkkenhagen min? :-D
This year's first harvest is already eaten. Home grown rocket, oregano, thyme, garden onions (I use the stem) and spring onions, with potatoes (not home grown), olive oil, salt and pepper – mmm. Can you see why I love my kitchen garden so much? :-D
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
13 comments:
Åh ja, det skjønner jeg! Dette ser sååå godt ut!
Hehe, hvis du sender meg litt av middagsmaten din så skal jeg sende deg fuglefrø til bokfinken :-) Jeg bor rett ved skogen så det er vel derfor det kommer så mange forskjellige sorter tenker jeg. Gøy er det iallefall, men jeg tror kanskje de fleste har vært på besøk nå. Håper på ekorn jeg da, men det har jeg aldri sett her.
Ja, jeg skjønner det! Man kan bli vegetarianer av mindre. Det var da veldig tidlig!
Ha en fortsatt fin uke!
Dette ser godt ut, er potetene også av egne produkter...
Ha ein flott dag.
Hobbygåsa: Med kjappere postgang så kunne man jo kanskje sendt middag i posten...:-)
Annepålandet: Jeg syns våren kommer tidligere og tidligere for hvert år jeg :-)
Maret: Potetene er dessverre ikke hjemmeavla :-)
Det så deilig ut!
Gratulerer så masse med dagen.
Guro: Tusen takk!
MMM så deilig ut! Grønt er skjønt :D
yes indeed! the garden is wonderful, and the salad looks fantastic. I'll be right over with some white wine?
Stinetid: Enig, grønt er absolutt skjønt :-)
HPNYknits: You comming over with some white wine sounds great :-)
Hmmm - dyrke ruccola. Er den vanskelig å få til? Dyrker du på friland?
Hanne: Nei, det er ikke vanskelig å dyrke ruccola. Jeg har dem i drivhus, men de kan like gjerne dyrkes ute på friland :-)
Excellent suggestion and this salad is best for your garden. I already ate ....
Post a Comment