06 January, 2009

Må sees! / Must see!

Jeg var akkurat innom Chatrine sin blogg, og der ble jeg så utrolig imponert. Dere må bare klikke dere videre og se hvordan hun har forvandlet ørelappstolen sin: Link

I just visited Chatrine's blog, and I was really, truly impressed. You just have to click yourself over to her blog and see what she has done to her chair: Link

10 comments:

ChatrinesLiving said...

Heihei, å Tusen takk for koselig kommentar! Å ikke minst link til den lille stolen!!!
Så gøy at du likte den. Vet du, jeg hadde lyst å gjøre noe sprøtt og andeledes. Vanligvis så strikker man jo etter mønstre. Den ble jo knall-tøff (om jeg skal si det selv;)
Vet ikke om jeg lar noen unger sitte i den da;) ehh.. Den hørte til min gutt som liten (han er 11 nå) Så jeg tror den forblir et klenodium fra nå av.

Stor klem fra Chatrine:)

Anonymous said...

Takk for linken Hilde!! :D

Hilde C. said...

Chatrine: Ja den stolen din likte jeg virkelig! Jeg ble virkelig helt målløs da jeg så den. Med et så vellykket prosjekt så syns jeg absolutt du bør fortsette å gjøre sprø og annerledes ting. At den blir en klenodium tviler jeg ikke et øyeblikk på :-)

Hobbygåsa said...

Ja er ikke den lekker! Den dama tryller frem de flotteste ting, det er sikkert! Håper du er bedre av forkjølelsen og at du er i full gang med å strikke tuber hehe. Godt du tar det fulle ansvar selv Hilde, garnbutikken her i byen hadde 50% på Løve garn i dag - så her er ikke mye igjen til en erstatningssak hehe.

Hobbygåsa said...

Jeg gleder meg også til å se hva jeg skal bruke garnet til hehe - impulskjøp...
En god helg til deg også!

Anonymous said...

Oj for en flott blogg du har, fine bilder. Ønsker meg skikkelig kamera til bursdagen min... Takk for koselig kommentar i bloggen min.

Lena said...

Wow, for en nydelig stol, tusen takk for link:-) God helg!!

Maret said...

Her er det snakk om fantasi og tolmodigheit.. at ho orka...
Men flott og ansleis blei den..

Ha ei fin helg..

Maret said...

Har noko til deg på bloggen min..

Anonymous said...

Ja, tenk å lage et slikt trekk!!! At hun får det til. Det ble knalltøfft. men om jeg hadde gjort det selv.....det hadde jeg nok ikke fått til så flott som henne, nei!!
Ønsker deg en riktig flott helg!!