16 June, 2010

Syriner / Lilacs


Syriner er noe av det beste jeg vet. Her er et råd for hvordan man får dem til å holde seg godt i en vase når de er avklippet: Link

Lilacs are some of my favourite flowers. Here is an advice for keeping them fresh for a few days in a vase: Link

8 comments:

Vibekes lille ullne said...

Syriner er flotte og det er så herlig når luften ute er fylt med syrinduft! Nå er de så godt som avblomstret her, men takk for tips likevel. Nå står snart peonene for tur her. Gleder meg til de blomstrer! :)

Anonymous said...

Lilacs are my absolutely favorite scent, I am always trying to find a perfume based on lilacs but haven't had luck so far... Enjoy them! : )

Hønehuset said...

Har en hel "skog" med syriner her, og bruker hver sjans til å gå rundt inni og sette meg ned blandt de duftende syrinene i forskjellige vakre farger.

Lykkelita said...

Takk for tips.
Fantastiske trekk til utemøblene under her:)
God helg!
Klem fra Elisabeth

Wendla said...

Syriner er min favoritt, også. Når hagen fylles med syrin-duft, DA er det sommer. Jeg går liksom og leter etter lukta hver vår, og blir like glad hver gang den dukker opp. Små gleder:)

Hobbygåsa said...

Oj, jeg har visst ikke fått med meg oppdateringer her jeg. Nydelige syriner! Jeg har et tre rett ved inngangsdøren, og nyser hver gang jeg går forbi :-) Lekre trekk du har sydd til stolputene dine Hilde, du er så flink! Ha en fin sommer!

Anonymous said...

Hei!
Dette var en nyttig, koselig og inspirerende blogg! Den havner på blogglisten min! Jeg er akkurat ferdig med strikkekjoler til jentene våre, og er på utkikk etter noe nytt å henge fingrene i foran TV'n om kvelden. Her er det jo masse å velge i - supert!
Og så fine syriner!
Hilsen fra Cathrine

Hilde C. said...

Thank you for your comment fridica, I hope you find a perfume soon :-)

Takk for hyggelige kommentarer :-)